MANICURE

Gellak

De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigd! U kunt meteen weer door met uw bezigheden. De gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen. De Gel lak kan naturel (doorzichtig)
worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Uiteraard kunnen uw teennagels hier ook mee worden behandeld. Wekenlang mooi gelakte teennagels!
Een manicure behandeling is pure verwennerij voor uw handen en nagels. Door middel van o.a. een massage met verzachtende producten zien uw handen er weer gezond en verzorgt uit. Deze behandeling wordt vaak gegeven aan dames maar vergeet zeker de heren niet! Een behandeling bestaat om te beginnen uit een handenbad. Nagels in modelvijlen en nagelriemen verzorgen en daarna een scrubbehandeling. En dann worden de handen nog lekker in gemasseerd.