MASSAGES

Even lekker ontspannen tijdens een massage of juist last van de spieren en zin in een stevige massage dan bent u bij ‘Beauty Salon Mooi’ in de goeie handen. Wij bieden namelijk verschillende soorten massage behandelingen. Om te beginnen natuurlijk de ontspanningsmassage. Hierbij is ook een keuze tussen rug, nek- en schoudermassage of hele lichaam. Daarnaast geven wij ook shiatsu massages en bindweefselmassages.

Maar wat houden bindweefselmassage en Shiatsu massage in?

Bindweefsel: Een massagetechniek die is gericht op de verbetering van het bindweefsel. Het is een behandeling die op de rug, decolleté en het gezicht gegeven wordt. De bindweefselmassage wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Shiatsu: Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu betekend letterlijk vingerdruk. Het is een behandeling die wordt gegeven in het gezicht, decolleté en de armen. Shiatsu is een manuele therapie gericht op het in balans brengen van energie. Klachten ontstaan doordat de enige in het lichaam niet in balans is. De energiebanen hebben een tekort of teveel aan energie. in de shiatsu massage geven we dus drukpunten op de energiebanen.